Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Χρησιμοποίησε το Ηράκλειο ο κ. Μαλάτος’

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Ηράκλειο επιτέθηκε στον κ. Ανδρέα Μαλάτο υποστηρίζοντας ότι σέβονται το Καταστατικό της ΕΠΟ και υπογραμμίζοντας ότι ο νομικός χρησιμοποίησε την ομάδα. Αναλυτικά, το κείμενο

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. της ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ σχετικά με την από 01-12-2016 και με αριθμό πρωτ. 37372/ 2016 επιστολή της Ε.Π.Ο. προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αθηνών και της περιεχόμενης σε αυτήν Απόφασης αποβολής – διαγραφής από την δύναμη της Ομοσπονδίας του σωματείου μας που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση Νο 6 / 01-12-2016 της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. έχει να δηλώσει τα ακόλουθα:
1. Δηλώνουμε προς την Ε.Π.Ο. και κάθε Ποδοσφαιρική Αρχή ότι σεβόμαστε απόλυτα το Καταστατικό και τους Κανονισμούς της FIFA, της UEFA και της Ε.Π.Ο. και φυσικά δεν εγκρίνουμε και δεν αποδεχόμαστε την προσφυγή στα Τακτικά Πολιτικά Δικαστήρια για την επίλυση αθλητικών διαφορών.
2. Ο Ανδρέας Μαλάτος, ο οποίος «χρησιμοποίησε» το Σωματείο μας προκειμένου να καταθέσει προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη εναντίον της διοίκησης της ΕΠΟ, κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α.Ε. της 03/06/2015 και της απόφαση του Δ.Σ. (18ο Πρακτικό Συνεδρίασης Δ.Σ. στις 18/08/2015) έχει διαγραφεί από το μητρώο μελών από την 01/09/2015.
Για το λόγο αυτό έχουμε προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα στις αρμόδιες αρχές.
3. Το Σωματείο μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές της ΕΠΣΑ και της ΕΠΟ και θα συνδράμει με κάθε νόμιμη ενέργεια του ζητηθεί, στην αποκατάσταση της θέσης που κατέχει στο χώρο του ποδοσφαίρου από την ίδρυσή του το έτος 1929 έως σήμερα. Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του έναντι οποιουδήποτε τρίτου, που στερείται το έννομο συμφέρον να χρησιμοποιεί το σωματείο μας για να θίξει τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply