Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστου: “Σε πολλά ματς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας”

Published

on

Αποτελεί σύνηθες φαινόμενο η δουλειά που κάνει το “εξάρι” του σύγχρονο ποδόσφαιρο να μην αποτυπώνεται 100% στον αγωνιστικό χώρο και να είναι δύσκολο να μπορέσει να την αντιληφθεί κάποιος εάν δεν είναι προσηλωμένος στην εικόνα ενός αγώνα.

Στο Ηράκλειο πάντως, ο Νίκος Παπαρούνης και οι συνεργάτες του έχουν το κεφάλι τους ήσυχος αφού έχουν δώσει τα σκήπτρα σε έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή που αποτελεί πολυεργαλείο και πολυτέλεια για την Α’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον Κώστα Χρήστου που επέστρεψε φέτος στην ομάδα των βορείων προαστίων και δείχνει ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές ωριμάζει -ποδοσφαιρικά- όλο και περισσότερο.

Ο ίδιος με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο πως κυλάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου λέγοντας: “Για το ματς με τον Θρίαμβο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια… δεμένη ομάδα που πέρυσι πρωταγωνίστησε αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα παραταχθούμε όπως πάντα με στόχο τη νίκη.”

Σε ερώτηση για το τι ήταν εκείνο που έφταιξε και το Ηράκλειο το προηγούμενο Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τον Ήφαιστο, ο βραχύσωμος μέσος δήλωσε: “Στο ματς με τον Ήφαιστο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση όμως μια ολιγωρία στο τέλος του αγώνα μας στοίχισε τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί επιτυχημένη τη χρονιά για την ομάδα του, ο Κώστας Χρήστου είπε:

“Φέτος στους περισσότερους αγώνες παρουσιάζουμε θετικό πρόσωπο αλλά αρκετές φορές δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Η χρονιά θα δείξει στο τέλος αν είναι ή όχι επιτυχημένη. Ελπίζουμε να τερματίσουμε οσο ψηλότερα μπορούμε”

Στον επίλογο του ρωτήθηκε εάν το Ηράκλειο θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει λέγοντας

“Θεωρώ πως βάση της εικόνας μας, μας αξίζει κάτι καλύτερο. Στις λεπτομέρειες χάσαμε αρκετούς βαθμους που θα μας ειχαν φέρει στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας”.