Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Χρήσιμη ήττα για Λέων απο Αχαρναϊκό

Με 4-0 ηττήθηκε ο ΑΠΣ Λέων απο τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Published

on

Στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο ΑΠΣ Λέων με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι έχασε με 4-0 όμως ο προπονητής Μάκης Παπαδόπουλος έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, αν και όπως τονίζει είναι παρά πολύ νωρίς καθώς ο ΛΕΩΝ είναι στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας και λογικό είναι να θέλει χρόνο ακόμα για να μπορέσουν οι παίκτες να είναι έτοιμοι όταν πρέπει, δηλαδή στο πρωτάθλημα.

Στο κύπελο ΕΠΣΔΑ μοναδικός στόχος με έναν αντίπαλο όπως ο Πανελευσινιακός είναι να αποκομίσουν οι νεαροί παίκτες εμπειρίες και να ευχαριστηθούν τα δυο αυτά ματς.

Αναφορικά με το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ο κόουτς δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες. Το ματς για τον Λέων χάθηκε στις λεπτομέρειες και από κάποια προσωπικά λάθη που στοίχησαν.

Ο Παπαδόπουλος πάντως στέκεται στη δημιουργία μιας ομάδας που να παίζει καλό ποδόσφαιρο ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η απόλυτη προσαρμογή των νέων παικτών με τους παλιούς και η συνέπεια όλων στο επίπονο πρόγραμμα προπόνησης χωρίς κανένα πρόβλημα πειθαρχικό η τραυματισμών.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply