Connect with us

stoplekto

«Χοντρό ξύλο» στους Ορυζόμυλους !!!

Published

on

Θλιβερά επεισόδια στη λήξη του αγώνα Ελλάδας Ποντίων – Κύπρου Κορυδαλλού ( 0-0)

Τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Κακριδή επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού Ελλάδας Ποντίων Κύπρου Κορυδαλλού που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Η Κύπρος είχε την πρωτοβουλία και έχασε περισσότερες  ευκαιρίες από την αντίπαλο της που πάλεψε σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Αυτά που δεν θα ξεχαστούν εύκολα είναι τα επεισόδια στη λήξη. Μια διαμάχη του προπονητή της Κύπρου Κορυδαλλού Νίκου Κούστα με τον ποδοσφαιριστή των Ποντίων Παπασκύρη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ο πρώτος κτύπησε τον δεύτερο που ανταπέδωσε . Τα επεισόδια γενικεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου μεταξύ ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων . Μπροστά σε αυτό το απαράδεκτο θέαμα και το κομφούζιο που δημιουργήθηκε  , ο διαιτητής έγραψε τον Κοντόπουλο της Ελλάδας Ποντίων και τον Σιδέρη της Κύπρου Κορυδαλλού οι οποίοι προσπάθησαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους , αλλά δέχτηκαν χτυπήματα τα οποία ανταπέδωσαν στη συνέχεια !!! Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων στη συνέχεια  η κατάσταση ομαλοποιήθηκε….

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ :  Κοντόπουλος, Μαυρέλος, Λεοντίου, Παπαδόπουλος, Σιδερόπουλος, Εφραιμίδης, Ζιώγας( 66΄Τζαβάρας) Πουρσανίδης ( 76΄Ταντίσκας) , Καραμανίδης ( 90’ Ηλιάδης) , Χατζημιχάλης , Παπασκύρης (90’  Καραμάνι)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : Κρασσάς, Καλικάντης, Αλευρής, ( 72’ Σιμάκος), Ρικούνοβ, Κόμης, Κατσούλας, Βάσσος( 46’ Χατζημελετιάδης), Στούπης, Ταμπουράκης( 63’ Σιδέρης), Ντακόστα Κρουζ, Παυλόπουλος