Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Σούρμενα 3-0

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι το έργο του Γιώργου Τσαμόπουλου στο Χολαργό ήταν δύσκολο όμως ο έμπειρος προπονητής κατάφερε να… αναστήσει την ομάδα που μέχρι πρότινος δεν έπειθε.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, έκανε φύλλο και φτερό τα Σούρμενα επικρατώντας με 3-0, φτάνοντας στην δεύτερη νίκη του στα τελευταία τρία ματς.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι χάνουν πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της ανόδου αφού για έκτο ματς (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου) μένουν μακριά από τις νίκες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητής που έφτασαν τους 13 βαθμούς και την 6η θέση ήταν ο Αλέξανδρος Καζάκος που βρήκε δίχτυα δυο φορές, με τον Αλεβίζο στο 41′ να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Παναγιώτη Καζάκου με ψαλιδάκη και με κοντινό πλασέ να γράφει το 3-0.

Στο 51′ ο Μελτίου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι σε όλο το ματς.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Σκαλέος, Γερώνυμος (85 Καλαντζης), Κοντογιάννης (70′ Κατσαρός), Μιχελής, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Καζάκος Α (55′ Βουλωμένος)., Χάλος, Καζάκος Π., Τρυφιάτης (80′ Ζώης), Λυράς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Λύρος, Ακογλάνης, Θυμιανός, Ακριτίδης, Φωτιάδης (46′ Μελτίου), Παπαδάκης (46′ Μαρινάκης), Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Δημογιάννης, Πρέκας.