Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι-Ηράκλειο 2-2

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Χαϊδάρι και Ηράκλειο, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου, που εδώ και αρκετό διάστημα, έχει κατακτήσει τον τίτλο στον 1ο όμιλο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο 4′ ο Καλιαμπάκας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Λαζανά και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Στο 24′ οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Ρούσα δέχτηκε τη μπάλα από τον Καρώνα και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 36′ ο Ρούσα έγινε δημιουργός, αφού τροφοδότησε τον Διαμάντη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στο Χαϊδάρι. Στην επανάληψη, ο Κώστας Ψυρόπουλος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, με τους Σαμαρά, Λαναρά και Χίσο να βοηθούν σε μεγάλο βαθμό με την απόδοση τους αφού άλλαξαν την εικόνα των ασπρόμαυρων. Η πίεση των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 87′ όταν ο Τζανέτος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΧΑΪΔΑΡΙ : Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Πανταζόπουλος , Κασάπης, Μπατής, Καρώνας (81 Χρυσαφίδης), Χριστούλης, Κοτσολάκος ((87 Παναγιωτακόπουλος), Ρούσα (75 Νικολάου), Διαμάντης

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Σπανός, Αλεξίου, Ρουμελιώτης (46 Σαμαράς), Καλιαμπάκας (62 Χίσο), Λαζανάς, Καλημέρης (62 Λαναράς)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply