Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι-Ηλιούπολη 3-1

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο το Χαϊδάρι επιβεβαίωσε τη φήμη που το ήθελε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα επικρατώντας με 3-1 της Ηλιούπολης, φ΄τανοντας τους 8 βαθμούς και την 6η θέση.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκο κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο αντίπαλος έπαιζε με λιγότερο παίκτη από το37′ λόγω αποβολής του Μελετιάδη με δεύτερη κίτρινη και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Ηλιούπολη μετά τις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κόντρα σε Περιστέρι και Θύελλα Αγίου Δημητρίου έμεινε μακριά από το καλό της εαυτό.

Στο 28′ ο Κωνσταντίνου με φάουλ έκανε το 1-0 με τον Κοτσολάκο στο 61′ και στο 63′ να εκμεταλλεύεται τις προσπάθειες του Ντράμι γράφοντας το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Οκσύσογλου.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος) Μπακόλας, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Γκουντελίτσας (69′ Τουλούπης), Γιαννουλάκης, Καμπεράι, Μουρεζίνης (64′ Κοπανάς), Χριστούλης, Σκαραμάγκος (56′ Ντράμι) Κοτσολάκος, Σπυρόπουλος (72′ Περλέσι).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Γεράρδος, Γεωργιάδης (71′ Μιχαλακόπουλος), Ζιαμπάρας, Τερλελής, Ρωμανός (77′ Δρυμωνίτης (90+1 λ.τρ. Μιχαηλίδης), Κυρίτσης, Γάγγος, Μελετιάδης, Ριβελίνο, Οκσύσογλου, Πασουμίδης (46′ Αγκόλι).