Connect with us

stoplekto

Χατ-τρικ ο Πατσιαβούρας, άνετος ο Ιάσονας!

Published

on

Πρωινή «βόλτα» για τον Ιάσονα που επικράτησε 4-0 της Κορωνίδας στη Νέα Ιωνία. Το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα δεν συνάντησε δυσκολίες και με «μπροστάρη» τον Δημήτρη Πατσιαβούρα σημείωσε την πέμπτη διαδοχική νίκη. Στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου, οι «κυανόλευκοι» πέρασαν έκτοι έχοντας 34 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι» παραμένουν ουραγοί έχοντας 12 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Τσούτσουρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μια παράβαση που κέρδισε ο Γκίνη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πατσιαβούρας έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 43’ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Στάντση για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε, ξανά, ο έμπειρος επιθετικός στο 65′. Όσο για τους γηπεδούχους, είχαν δοκάρι με τον Κοκόλη έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοκόρης Η., Λάσπας Δ., Βασιλειάδης Θ.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γιάννης Καπράλος): Στάντση, Αναστασόπουλος, Ντούρας, Κέσκο, Μπραβάκος (82’ Κρητικός), Δόγανος (46’ Στίμος), Θεοφιλόπουλος, Μπίνης, Σουϊτζόγλου Η. (35’ λ.τρ. Καρποντίνης), Κώττης, Κοκόλης.

ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ (Νίκος Φούσκας): Τσαντές, Γλέζος, Καλαμποκανάς, Κωνσταντόπουλος, Γρηγορίου (75’ Κονσόλενας), Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Τσούτσουρας (69’ Βασιλάκος), Γκίνη (56’ Λάχας), Καράμπελας, Πατσιαβούρας.