Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χατζηράπτης: «Θα παραμείνουμε στην κατηγορία!»

Published

on

Την πεποίθησή του πως η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, θα παραμείνει στην Ά κατηγορία της ΕΠΣΑ, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηράπτης. Ο τεχνικός των “Ηλιουπολιτών”, αναφέρθηκε επίσης στην ενίσχυση του συλλόγου την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την πολύ δύσκολη προσπάθειά της.


-Αν και αναλάβατε μεσούσης της σεζόν, πιστεύετε πως η ΔΙΑΝΑ θα μπορούσε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία;

-Ναι σίγουρα. Παρότι δεν βρίσκομαι εδώ από την αρχή της χρονιάς, θεωρώ πως η ομάδα έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο.

-Πως σας φαίνεται το επίπεδο της κατηγορίας;

-Είμαστε σε έναν όμιλο όπου οι περισσότερες ομάδες θα έλεγα ότι είναι σχεδόν ισάξιες, με εξαίρεση τον Άγιο Ιερόθεο που κάνει τη διαφορά και είναι δίκαια πρώτος.

-Η ομάδα πρόσφατα ενισχύθηκε σημαντικά (Ιβάν Ρούσεφ από Αγίους Αναργύρους, Κώστας Μουρούτης και Γιώργος Ξένος από την Νέα Ιωνία και Λάμπρος Μαντακίδης από τον Θρίαμβο Αθηνών. Είστε ικανοποιημένος;

-Όλοι τους είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το μοναδικό μας πρόβλημα και αυτό που πρέπει να πετύχουμε από εδώ και πέρα είναι οι νέοι παίκτες να εγκλιματιστούν γρήγορα στο νέο τους περιβάλλον. Εφόσον γίνει αυτό θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας.

-Ωστόσο και ο Ιάσονας και το Χαλάνδρι ενισχύθηκαν επίσης στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύετε ότι στο τέλος θα είστε εσείς αυτοί που θα τα καταφέρετε;

-Ο στόχος είναι αυτός, ξεκάθαρα. Νομίζω πως ναι, στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Το γεγονός όμως πως δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, δυσκολεύει κάπως το έργο μας. Αν ξέραμε ότι για παράδειγμα θα πέσουν δύο, θα έλεγα ότι έχουμε πετύχει το σκοπό μας. Από εκεί και πέρα εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίζουμε τα ματς που έρχονται, έτσι ώστε στο τέλος να κάνουμε “ταμείο”.

-Για το επόμενο παιχνίδι με την Ένωση Βοτανικού:

-Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, δύσκολο. Εξάλλου δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από εδώ και στο εξής. Δεν αντιμετωπίζουμε όμως κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Έτσι αν η ομάδα μας παρουσιαστεί σοβαρή, δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα.

-Και ένα σχόλιο για τον κόσμο που τώρα τον χρειάζεστε πολύ.

-Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Παρότι ξέρουμε πως η Διάνα δεν έχει μεγάλη μάζα κόσμου πίσω της, το σημαντικό είναι πως αυτοί που έρχονται στο γήπεδο είναι φιλήσυχοι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα. Όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους μας, δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Τώρα όμως τους χρειαζόμαστε ακόμη πιο κοντά μας, ώστε να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να αποδώσουν τα μέγιστα και να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply