Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Χαραυγιακός-Χαλάνδρι 2-2 (3-2 παράταση)

Published

on

Στη διαδικασία της παράτασης ο Χαραυγιακός έδειξε τις διαθέσεις του στον αγώνα με το Χαλάνδρι επικρατώντας με 3-2 του Χαλανδρίου, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Πάντως, οι “πράσινοι” του Τάσου Κιλιμτζίδη έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου κυρίως για το ακυρωθέν γκολ στο 50′ του Θανόπουλου (οφσάιντ) και το πέναλτι με το οποίο ο Χαραυγιακός έκανε το 2-1 με τον Ράμμο στο 81′ , με τον Αθηναίο ρέφερι να αποβάλλει στην συγκεκριμένη φάση των Κλήμη.

Στο 13′ το αυτογκολ του Δαρδαμάνη έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους στο 50′ να κάνε το 1-1 με τον Κανέλλο. Στο 81′ ο Ράμμος έκανε το 2-1 με πένατι με το συγκρότημα των βορείων προαστίων να κάνει το 2-2 στις καθυστερήσεις με τον Νησωτάκη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 100′ ο Αναστασόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ροπας) Χαρίσης, Τάγκαλος, Ράμμος, Βακερλής,Βλάχας, Τουγουντζόγλου, Βούζας (86 Σκεύης), Ρόπας (68 Φερεντίνος), Νομικός (60′ Παρασκευόπουλος), Κασιανός. Κουντουριώτης (77΄Αναστασόπουλος).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης) Γκίκας, Δαρδαμάνης (67′ Ράπτης), Χατζηανδρέου (46′ Σειτάι), Φωτάκης (103′ Βαρώνος), Θανόπουλος, Κλήμης, Λουκάς, Νησωτάκης, Πατσιαβούρας (59′ Μαράνος) Βενάρδος, Κανέλλος.