Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός-Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2-1

Published

on

Με το καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το… δώρο των Σουρμένων ο Χαραυγιακός αφού επικράτησε με 2-1 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και μείωσε τη διαφορά του από το πρωτοπόρο Αιγάλεω στους δυο βαθμούς. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ έχοντας την μπάλα στην κατοχή του πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα φτάνοντας τους 47 βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα για ενδέκατο αγώνα αήττητο.

Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι παρότι προηγήθηκαν στο 31′ με πέναλτι του Π. Μπάκα δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος, έχοντας ωστόσο πολύ καλή εικόνα.

Μετά το 0-1, ο Χαραυγιακός ανέβηκε και πίεσε περισσότερο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γ. Τσιούλου στο 47′ με δεύτερη κίτρινη. Λίγα λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Π. Τσιούλου έφερε το ματς στα ίσια, για να έρθει ο Μπίτιλης στο 66′ και να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Αθηναϊκό με ένα σουτ εν κινήσει από 30 μέτρα νίκησε τον Σκυριώτη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, χαρίζοντας παράλληλα ένα ‘χρυσό’ τρίποντο στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ να ολοκληρώνει τον αγώνα επίσης με παίκη λιγότερο λόγω αποοβλής του Ζέλο στο 83′ με δεύτερη κίτρινη.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Αδαμοπουλος, Κουντουριώτης (46′ Ντακόβ), Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπίλης, Τουγουντζόγλου, Χατζηπαναγιώτης, Ζέλο, Ζήσης (71′ Γουσουλής), Μπίτιλης, Κωνσταντίνου (63′ Δωματιώτης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Χρήστος Κιούρκος) Σκυριώτης, Μπάκας Α. (69′ Ρούπι), Υφαντής, Τσιούλος Γ., Ντουλές, Τσιούλος Π., Μπάκας Π. (77′ Σκεπετάρης), Μπανιάς, Τσαγιάννης, Μαστρογιάννης (56′ Κυβέλος), Αποστολόπουλος.

foto: 247press.com.gr