Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός: Η άμυνα από.. γρανίτη τον οδηγεί στο πρωτάθλημα!

Published

on

Εάν ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι οι καλύτερες επιθέσεις είναι εκείνες που δίνουν τα πρωταθλήματα, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσει παρατηρώντας τα στατιστικά στην άμυνα του Χαραυγιακού.

Η πρωτοπόρος άμυνα του 1ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα στα πρώτα έντεκα παιχνίδια δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές στα τομέα της ανασταλτικής λειτουργίας.

Ο Βαγγέλης Χαντές γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα ότι εάν ένα σημείο θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς προκειμένου η ομάδα του να κόψει πρώτη το νήμα εκείνο είναι η αμυντική λειτουργία. Μέχρι στιγμής οι παίκτες που έχουν κληθεί να αγωνιστούν στα μετόπισθεν παίρνουν άριστα και η συνέχεια θα πρέπει να είναι ανάλογη στα επόμενα ματς ώστε ο Χαραυγιακός να μπορέσει να παραμείνει στην κορυφή και να…χτίσει διαφορά από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που τον πολιορκεί.

Τα πρόσωπα που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος είναι ο έμπειρος Γιάννης Παπαδημητρίου και Τόλης Βαζούκης που συνθέτουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο σαν στόπερ αφού με την παρουσία τους προκαλούν το φόβο και τρόμο του κάθε επιθετικού. Νίκος Μπιρμπιλής, Αλέξανδρος Ράμμος που χαρακτηρίζονται ως παλιοσειρές στο σύλλογο των νοτίων προαστίων έχουν μεγάλη μερίδιο ευθύνης αφού δείχνουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν και με το παραπάνω, καθώς επίσης και οι νεαροί σε ηλικία  Νίκος Βενέτης και Αναστάσιος Ζαρίφης.

Τέλος, το θετικό για τον Βαγγέλη Χαντέ είναι ότι έχει στη διάθεση του δυο εξαιρετικούς τερματοφύλακας όπως είναι οι Δημήτρης Χαρίσης και Κώστας Αδαμόπουλος οι οποίοι έχουν μοιραστεί σχεδόν μέχρι σήμερα τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα και δείχνουν ότι το τεχνικό επιτελείο μπορεί να βασιστεί πάνω τους αφού η παρουσία τους μέχρι σήμερα είναι εξαιρετική.