Connect with us

stoplekto

Χαραυγή – Χαλκηδόνα 4-1

Published

on

Σε μεγάλη μέρα η Χαραυγή σάρωσε με 4-1 την Χαλκηδόνα και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της . Με το « καλημέρα» η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Ηλιόπουλου στο 1’ και Πεκόφ 2’. Οι Νικαιώτες μείωσαν στο 39’ με πέναλτι του Φύπε που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μουστάκα από τον Αγγελόπουλου. Η Χαραυγή στην επανάληψη ήταν σαρωτική εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της διαφορά αφού αποβλήθηκε στο 52’ ο Μαρούλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 74’ ο Ηλιόπουλος για δεύτερη φορά και ο νεαρός Κούκρας στο 82’ έγραψαν το τελικό 4-1. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι σημείωσαν δυο ακόμα γκολ με τους Πεκόφ 60’ και Φασιλή 67’ τα οποία ακυρώθηκαν σαν οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Γιαννίκου. Άριστη η διαιτησία του Δαμιανάκη .

ΧΑΡΑΥΓΗ : Λυμπέρης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τούρλος, Καστράτι, Κούκρας, Θεοδωρίδης ( 80’ Μιφτάρι) Φασιλής,( 70 ΄ Μαμφρέδας) Ηλιόπουλος( 88’’ Καρβούνης Σπ.) Πεκόφ.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Μπαλής, Πλάκας, Αθανασόπουλος( 80’ Κύργιας) , Γκέκα, Τσολάκος, Μαρούλης, Μουστάκας( 46’ Πνευματικός Ε.) , Λοϊζίδης, Θωμάς ,Δημόπουλος, Φύπε .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply