Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή- Αμπελακιακός 1-1

Published

on

Δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από την Χαραυγή ο Αμπελακιακός παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 . Έτσι το πρωτάθλημα στην κορυφή «πήρε φωτιά » .

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν την νίκη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες  σε ένα παιχνίδι διαφήμιση  του ποδοσφαίρου .

Η νεανική Χαραυγή που ήταν σωστά στημένη από τον Αντώνη Καλαμάκη  προηγήθηκε στο 50’ όταν μετά από κόρνερ του Θεοδωρίδη ο Πεκόφ με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Καρνέση.

Ο Αμπελακιακός μπροστά στον κίνδυνο της ήττας πήρε τα ηνία του αγώνα ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή έβγαινε στην κόντρα  με αντεπιθέσεις .

Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ράμα που καταλογίστηκε  σε χέρι του Αγγελόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι  έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 89 όταν ο Ναούμ σούταρε σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ Λυμπέρη , αλλά ο Μύρκος με αυτοθυσία απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος .

Καλός ο διαιτητής Κουβέλης

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ζήνωνος ( 46 λ.τρ. Λυμπέρης), Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Μύρκος, Μιφτάρι( 83’ Κούκρας) . Γκόγκα, Φασιλής, Θεοδωρίδης ,  Γρούνης, Ηλιόπουλος Πεκόφ.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Χαλούλος, Μπαντούνας  ( 31’ λ.τρ. Λιάτος , 81’ Θεοδοσίου), Λίτσι, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Ράπτης( 73’ Σελμανάι). Ράμα, Σταφσουλάι( 80’ Ναούμ )