Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Χαρίσης: «Ευλογία να έχω δίπλα μου τον Κώστα Αδαμόπουλο»

Published

on

Ο Δημήτρης Χαρίσης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της δραματικής πρόκρισης που πήρε ο Χαραυγιακός ενάντια στην Ηλιούπολη την περασμένη Τετάρτη (23/11) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Όχι μόνο διατήρησε απαραβίαστη την εστία του στα 120′ με σωτήριες επεμβάσεις, αλλά στη διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε δύο συνεχόμενα κάνοντας… αφεντικό της διαδικασίας το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας μετά τη λήξη του αγώνα πλέκοντας και το… εγκώμιο του συμπαίκτη του, Κώστα Αδαμόπουλου.

-Ήσουν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, κυρίως στα πέναλτι: «Γενικότερα πήγε καλά το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ξέραμε ότι είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα το ματς, επειδή ήταν ένα τοπικό-γειτονικό ντέρμπι και για αυτό πήγε στο πάθος και τη δύναμη. Θέλαμε και οι δύο να νικήσουμε, άσχετα αν δεν ήταν ποιοτικός ο αγώνας. Ήμασταν τυχεροί που πήγαμε στα πέναλτι και προκριθήκαμε. Εξάλλου, εμείς έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Τώρα, εάν πρωταγωνιστήσουμε και στο Κύπελλο θα είναι χαρά μας να παλέψουμε και για τα δύο. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου.»

-Για τον Κώστα Αδαμόπουλο και τη συνεργασία σας: «Θέλω να ευχαριστήσω ως Δημήτρης τον Κώστα Αδαμόπουλο για την άριστη συνεργασία που έχουμε. Είναι μεγαλύτερος, έμπειρος, με βοηθάει πολύ και μου δίνει συμβουλές, όπως και ο κύριος Φαλούτσος, ο προπονητής τερματοφυλάκων που δεν με έχει αφήσει στιγμή. Είναι υποχρέωση μου να δουλεύω σκληρά καθημερινά. Πρέπει να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σε εμένα, στον προπονητή μου όταν με βάλει, στον κόσμο, σε όλους.»

-Είναι ευλογία να έχεις στο πλάι σου τον Κώστα: «Ο Κώστας, εκτός ότι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι και τρομερός τερματοφύλακας. Με βοηθάει κάθε του κουβέντα ή συμβουλή πριν από το ματς, όπως έκανε και τη Τετάρτη (23/11) ή πριν από τα πέναλτι. Γνωρίζει καλά πώς είναι τα ντέρμπι με την Ηλιούπολη. Είχα άγχος προτού μπω μέσα λόγω της σοβαρότητας του αγώνα, αλλά με ηρέμησε. Ναι είναι ευλογία να τον έχω πλάι μου. Δεν μου ασκεί πίεση όταν δεν παίζει, ούτε εγώ στεναχωριέμαι όταν ξεκινάει ο Κώστας. Είμαστε γενικότερα ισάξιοι τερματοφύλακες, καλοί χαρακτήρες και οι δύο κάνουμε το καλύτερο για τον Χαραυγιακό.»