Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Χαντές: “Τα παιδια όλα έχουν δείξει μεγάλο ζήλο”

Published

on

Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να επιστρέψει η ομάδα του Παλληνιακού σε ρυθμό προπόνησης μετά το ρεπο που δόθηκε σήμερα (Τρίτη).

Οι τραυματίες Γκαμάλ (σφύξιμο στο ισχίο) και Κούσης (σφύξιμο δικέφαλο) αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα σε αγωνιστικό ρυθμό και αυτό σημαίνει ότι υπολογίζονται κανονικά για τον επόμενο φιλικό αγώνα που έχει οριστεί για την Κυριακή στις 17.30 όπου αντίπαλος θα είναι το Ηράκλειο με την αναμέτρηση να έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Παλήνη.

Εν τω μεταξύ, ο Παλληιακός από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και ήδη τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει από τον Βαγγέλη Χαντέ και τους συνεργάτες του (Βαγγελη Γαλάνη και Χρήστο Λαζαρίδη).

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε γίνει από τους παίκτες λέγοντας:

“Τα παιδια όλα έχουν δείξει μεγάλο ζήλο. Δεν έχουμε καθόλου τραυματισμούς και έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει κούραση αλλά έχουμε 15 ημέρες να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος”.