Connect with us

stoplekto

Χαμός στο Αίμος – Ελευθερούπολη – “μουνόπ..ο, καράφλα, τα ίδια έκανες με τον Κρόνο” έγραψε ο ρέφερι

Published

on

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που ο Αίμος ήθελε την νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα η Ελευθερούπολη απέσπασε ισοπαλία 1-1. Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού είναι το περιεχόμενο των παρατηρήσεων του ρέφερι Κοκαρίδα στο φύλλο αγώνος για το τι συνέβη λίγο μετά το σφύριγμα της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής ‘καίει’ τους ποδοσφαιριστές Φραγκιά και Σιώζο, χαρακτηριστικά αναφέρει: ”Μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής του Αίμου, Π. Φραγκιάς, πήρε φόρα και κλώτσησε την πόρτα, ενώ ήταν κλειστή. Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια για να ταυποποιήσουμε τον παραπάνω ποδοσφαιριστή, ο ποδοσφαιριστής του Αίμου, ο οποίος ήταν ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, Π. Σιώζος, μου είπε τα εξής: ‘μουνόπανο, καράφλα, τα ίδια έκανες με τον Κρόνο. Πες μου τι θέλεις ρε;’ ”

Στο αγωνιστικό μέρος  οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 4′ με σουτ μέσα από την περιοχή του Τσορτανίδη για να ισοφαρίσει η ομάδα της Πετρούπολης στο 68′ με κεφαλιά του Ταλιούρα σε 1-1

Στο 75′ αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Μπιζάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτητές: Κοκαρίδας, Κολλιάκος-Μπεκιάρι

ΑΙΜΟΣ: Βασιλάρης, Τσουλάκος, Σιώζος, Μπαρμπούδης, Μεϊντί, Ν. Ταλιούρας, Φραγκιάς, Ζαχαριάς, Δ. Ταλιούρας, Μπουγιούκος (46′ Φ. Ταλιούρας), Νάτσιος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Παντελόπουλος, Μπίνης, Καρδαμπίκης, Φατούρος, Παπακουνάδης, Μακρής, Τσορτανίδης (53′ Παγωνίδης), Βλάχος, Μαρσέλος (90′ Παπασταματίου), Μπιζάς, Καρυπίδης (62′ Βικάτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply