Connect with us

stoplekto

Χαμηλοί τόνοι στον Ερμή Άνω Λιοσίων

Published

on

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει μπει γερά σε… “τροχιά” ανόδου, στον Ερμή Άνω Λιοσίων κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Στον σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ωστόσο αυτό που κάνει περήφανους τους ιθύνοντες του σωματείου και τον Πρόεδρο Κώστα Κουράτο, είναι το γεγονός ότι η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά των Ακαδημιών, που είναι και ο βασικός στόχος που έχουν θέσει όλοι,  η ανάδειξη ταλέντων.

Η σπουδαία δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου έχει φέρει πολύ νωρίς αποτελέσματα, καθώς σιγά σιγά ο Ερμής εξελίσσεται. Πάνω από 200 παιδιά υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας, τα οποία καθοδηγούνται από τον υπεύθυνο Ακαδημιών και προπονητή της αντρικής ομάδας Σάκη Κυριακόπουλο, σε συνεργασία πάντα με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά από τα νικηφόρα παιχνίδια με Αστέρα Μαγούλας, Κριό Ασπροπύργου και Εθνικό Πανοράματος, πλέον ο τεχνικός Σάκης Κυριακόπουλος, μαζί με το βοηθό του Τάσο Μαρνιέρο προετοιμάζουν τους παίκτες  για τον Κυριακάτικο πρωινό αγώνα με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο Λέοντα, με την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply