Connect with us

8ος Όμιλος

Χαμαλάκης: “Με επηρέασε σημαντικά ο τραυματισμός μου αλλά πάλεψα για να επανέλθω”

Published

on

Φέτος ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη για εκείνον αφού ένα χτύπημα στο κεφάλι στο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω μόλις τη 2η αγωνιστική έλειψε να του στοιχίσει πολύ ακριβά. Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι ο Παναγιώτης Χαμαλάκης ίσως δεν θα χρειάζονταν να κρεμάει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αυτό διότι η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή.

Παρ’ όλα αυτά, ο υψηλόσωμος Μεσσαρίτης στόπερ έδειξε για ακόμη μια φορά ότι παραμένει ένας πραγματικός μαχητής, αφού πάλεψε αρκετά και επανήλθε.

Το θετικό είναι ότι δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση απο τον τραυματισμό του αφού μαζι με το Μάνο Πετράκη αποτέλεσαν τις ηγετικές φυσιογνωμίες στην γραμμή της οπισθυφυλακής για τους Πράσινους.

Ο ίδιος λίγους μήνες μετά τον τραυματισμό του παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στο άτυχο συμβάν αλλά και στη σεζόν που πραγματοποίησε ο ΠΟΑ.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Πως κρίνεις τη σεζόν με τον ΠΟΑ ;

Πιστεύω ότι η χρονιά που πέρασε για τον ΠΟΑ , ήταν επιτυχημένη καθώς ο στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία που βρίσκεται, ο οποίος επιτευχθεί μέσα από την καλή παρουσία της ομάδας στο σύνολο.

Σε επηρέασε ο τραυματισμός στη ζωή σου αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο;

Φυσικά και με επηρέασε ο τραυματισμός και στους δύο τομείς. Αρχικα όσον αφορά το ποδόσφαιρο, όταν ξεκινάς με φιλοδοξίες σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και στην αρχή του πρωταθλήματος έχεις έναν τέτοιο τραυματισμό λογικό είναι να πέφτει η ψυχολογία σου κατακόρυφα, όχι μόνο επειδή μένεις έκτος αγωνιστικου χώρου αλλά επειδή πρέπει να απέχεις γενικά απο τον αθλητισμό με αποτέλεσμα να μενεις αρκετό καιρό εκτός. Κατά δεύτερον χρειαζόταν αρκετή ξεκούραση με συνέπεια να μην μπορω να εργαστώ και να συνεχίσω την καθημερινότητά μου όπως πριν.

Τι ήταν εκείνο που σκέφτηκες μόλις ανέκτησες τις αισθήσεις σου;

Λόγω του ότι ο τραυματισμός ήταν αρκετά σοβαρός όταν συνειδητοποίησα την σοβαρότητα της κατάστασης ένοιωσα ευγνώμων και τυχερός που δεν συνέβει κάτι χειρότερο.

Πιστεύεις ότι μπορούσατε να είχατε μια καλύτερη πορεία;

Όπως προανέφερα θεωρώ ότι πήγαμε αρκετά καλά αφού πετύχαμε τον στοχο μας και ταυτόχρονα τερματίσαμε μέσα στη πεντάδα.

Η νέα σεζόν θα σε βρει στον ΠΟΑ;

Γιαυτό δεν μπορώ να αναφέρω ακόμα κάτι άλλα νομίζω τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα του ΠΟΑ.

Πως σου φάνηκε η εμπειρία της Γ’ Εθνικής;

Σίγουρα το επίπεδο είναι υψηλότερο από αυτό του τοπικού και οι προοπτικές εξέλιξης για έναν παίκτη είναι περισσότερες.

Έπαιξε ρόλο ο Μανώλης Σουτζής στην απόφαση σου να αγωνιστείς στον ΠΟΑ;

Με κ.Σουτζή είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν, τον ξέρω και σαν άνθρωπο αλλά και ως προπονητή και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου για την μεταγραφή στον ΠΟΑ φέτος.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον ΠΟΑ που στάθηκε δίπλα του όλη τη σεζόν αλλά και τους δικούς του ανθρώπους λέγοντας:

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ποα καθώς και τους δικους μ ανθρώπους που στήθηκαν διπλα μου απ τη πρώτη στιγμή.