Connect with us

3ος Όμιλος

Χαλκιδα-Φωστήρας 0-1

Published

on

Με γκολ του Κωστόπουλου, ο Φωστήρας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Χαλκιδας και έδειξε την απαιτούμενη βελτίωση που χρειάζονταν μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη είχε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στην κατάκτηση της νικης παρότι έπαιζε με σημαντικές ελλείψεις.

Ελλείψεις ωστόσο είχε και ο ΑΟΧ του Αντώνη Αυλωνίτη όπου είχε καλές στιγμές ενώ στα αξιοσημειωτα του αγώνα έρχεται να προστεθεί το ντεμπούτο του 15χρονου, Αυλωνίτη, με τη φανέλα των ‘νερατζούρι’.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης) Σταυριανός, Βαλκάνος, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Γεωργίου, Ντελέκος, Εμέκα, Χαρτσιάς, Πολίτης, Κωνσταντίνοφ, Ανέστης. Έπαιξαν ακόμη οι Θωμάς, Παπαδάκης, Αυλωνίτης, Αγγελάτος, Παρτερίτσας, Παλιάτσιος, Λούκας, Κακκαβάς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης) Παπαδόπουλος, Κωνστνατινίδης, Κόπελας, Καλημέρης, Κορνέζος, Παπαευθυμίου, Χαρίτος, Δωροβίνης, Νικολόπουλος, Ζαγοριανός, Μήτκας. Έπαιξαν ακόμη οι Κωστόπουλος, Πρίκας, Κουτσούπας, Στρίγγας, Κοσμίδης, Κολλιας, Αδαμιδης, Δροσης, Τσεντες, Χρυσινας.