Connect with us

4ος Όμιλος

Χαλκιάς: Ευχαριστημένοι με τη νίκη

Published

on

Aποτελεί  ένα από τα πολύτιμα «μηχανάκια» της ομάδας  όλο αυτόν τον καιρό. Ενας ποδοσφαιριστής που τρέχει ακατάπαυστα μέσα στο γήπεδο και  δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Στο ματς με τον Αστέρα Βάρης ήταν εκ των κορυφαίων  και μάλιστα σκόραρε  το πρώτο του γκολ με τα «κυανόλευκα» . Ο λόγος για τον Βασίλη Χαλκιά.

 

Ο  «Χάλκ» όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του μίλησες μία ημέρα μετά το παιχνίδι στο Εθνικός24 για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα αλλά και τη συνέχεια.

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη νίκη που πετύχαμε  αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Εχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε  και βέβαια υπάρχει και ο τελικός με τα Τρίκαλα όπου εδώ που φτάσαμε στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο.»

Εν συνεχεία μίλησε για το καλό σερί που έχει η ομάδα. «Σε πολλούς κάνει εντύπωση το καλό μας σερί ,αλλά σε εμάς όχι .Γιατί  ξέρουμε  τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Υπήρξαν κάποιες κακές στιγμές  με πολύ ατυχία  και γενικά κακό μομέντουμ που δεν μας επέτρεψαν να πάμε για το κάτι παραπάνω  τον προηγούμενο καιρό, αλλά τα αφήσαμε πίσω  και κοιτάμε μπροστά.»

Οσο για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ομάδας: « Θέλω να πώ ότι συνεχίζουμε με ήθος και ταπεινότητα για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο κόσμος είναι κοντά μας ,στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται ,έχουμε μία άψογη διοίκηση  και έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply