Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα – Κύπρος Κορυδαλλού 0-1 στο 91’

Published

on

Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους και δυο αποβολές ….

Ένα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Φιλακούρης σε ανατροπή του Παυλόπουλου από τον Παπαδόπουλο δημιούργησε μεγάλο χαμό στο παιχνίδι .  Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν την απόφαση του ρέφερι και ο Παπαδόπουλος που θεωρείται ότι υπέπεσε στη παράβαση έσπρωξε τον Φιλακούρη και στη συνέχεια τον εξύβρισε με αποτέλεσμα να αποβληθεί . Την «εσχάτη των ποινών »  εκτέλεσε ο ίδιος ο Παυλόπουλος . Η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος . Ο βοηθός Κοντιζάς έφυγε τρέχοντας για την σέντρα  υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή , κάτι που δέχτηκε και ο διαιτητής που κατακύρωσε το γκολ. Αμέσως μετά ο Κούσιας πήγε διαμαρτυρόμενος προς τον Κοντιζά και τον απώθησε για να αντικρύσει αμέσως μετά κι αυτός την κόκκινη κάρτα. Με την λήξη ο Γενικός Αρχηγός της Χαλκηδόνας Γιώργος Ζαρκαδούλας κινήθηκε προς τον διαιτητή διαμαρτυρόμενος έντονα ενώ την ίδια ώρα τρεις φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο . Ο ένας από  αυτούς έφτυσε στο πρόσωπο τον βοηθό Μουμπογιατζόγλου. Παράλληλα ένα μπουκάλι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο , χωρίς όμως να βρει κάποιον. Όλα αυτά είναι γραμμένα στο φύλο αγώνα .

Σε επικοινωνία του μαζί μας ο Γενικός Αρχηγός της Χαλκηδόνας Γιώργος Ζαρκαδούλας μας είπε : «Παραιτούμαι από την ομάδα γιατί δεν θέλω να κάνω κακό στην οικογένεια μου και στο ποδόσφαιρο. Φιλακούρης και Κοντιζάς είναι η ντροπή του Πειραιά .  Σήμερα εκτέθηκαν με αυτά που έγιναν.  Από την αρχή ο διαιτητής έδινε συνέχεια φάουλ σε βάρος μας , έξω από την περιοχή . Γελάει όλος ο κόσμος .»

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Μπαλής, Πλάκας( 85’ Δαφερέρας) , Αθανασόπουλος, Κύριας( 12’ λ.τρ. Γκέκας) , Μαρούλης, Κούσιας, Φύπε, Λοϊζίδης, Θωμάς, Δημόπουλος , Πνευματικός( 46’ Παπαδόπουλος)

ΚΥΠΡΟΣ : Βασιλειάδης( 46’ Κρασσάς) , Κόμης,, Αλευρής Πέττας, Ρικούνοβ, Καλικαντής, Κοττάκης ( 95’ Λέκκας) , Χατζημελετιάδης( 83΄Μηταράς) , Ταμπουράκης( 62΄Ντακόστα Κρουζ),  Κατσούλας, Παυλόπουλος