Connect with us

3ος Όμιλος

Χαλκίδα-Κανάρης Νενητών 2-0

Published

on

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο η Χαλκίδα επικράτησε με 2-0 του Κανάρη Νενητών παραμένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητη μετά τη νίκη με Ερμιονίδα και την ισοπαλία στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό. Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν όντας καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να… καθαρίσει την ‘υπόθεση νίκη’ από το α’ μέρος αφού στο 30′ το σκορ είχε διαμορφωθεί χάρις σε γκολ των Σπανού (20′) και Σταματάκου (30′).  Στην επανάληψη, οι νησιώτες πίεσαν είχαν κάποιες καλές στιγμές όμως παρουσίασαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι τέλους. Η νίκη αυτή φέρνει την Χαλκίδα στην 7η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Κανάρης παρέμεινε σε δύσκολη θέση όντας στην 12η θέση με 12 βαθμούς.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν) Ντουμάνης, Αχείμαστος (74′ Σικαλιάς), Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος Ε., Σταματάκος (55′ Σεχολάρι), Βαλκάνος (80′ Κόσουσιτς), Σπανός, Στασινόπουλος Α..

ΚΑΝΑΡΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κρουσουλούδης, Βαιντερλής (83′ Χριστοφής), Χριστόπουλος (55′ Τσιούμας), Γρίγος, Πουλάκης Β., Λέσι (51′ Κροτσίδας), Σαμπάνης, Χριστούλης, Ντάμπος, Σελάλα, Σεζένιας.