Connect with us

stoplekto

Χαλιάσος: « Είναι θράσος να διαμαρτύρεται η Θύελλα»

Published

on

Άμεση ήταν η απάντηση της Ένωσης Ρέντη στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Θύελλας Κορυδαλλού για το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Κυριακή.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός και κορυφαίος παράγοντας  του συλλόγου Κώστας Χαλιάσος δήλωσε σχετικά:

« Είναι θράσος να διαμαρτύρεται η Θύελλα για τη διαιτησία .

Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ στην φετινή σεζόν για την διαιτησία αν και σε μερικά παιχνίδια μας έχουν αδικήσει. Στον  συγκεκριμένο αγώνα ακυρώνεται καθαρό γκολ του Μπαλτζάκη στο 17 λεπτό του αγώνα από τον β’ βοηθό ενώ  στο 50 λεπτό δεν δίνεται καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Λένγκα που πιστεύω  ότι θα το έδινε και ο πρόεδρος της Θύελλας Κορυδαλλού.»

Και ο Κ. Χαλιάσος κατέληξε :

«Όσον αφορά το παιχνίδι για μας ήταν μισή κατηγορία. Γιατί αν χάναμε θα μέναμε 7 βαθμούς πίσω απ ’τη Θύελλα και 5 βαθμούς απ’ τον  Καραβά , ενώ με την νίκη μας είμαστε σε απόσταση αναπνοής και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την άνοδο. Να σημειωθεί ότι έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες του Πειραιά και ότι στο παιχνίδι με την Θύελλα αγωνίστηκαν  ο 17χρονος Πόθας οι 18χρονοι Γεωργιάδης, Ορφανός, Μπαλτζάκης, ο 19χρονος Κωνσταντάτος ο 20χρονος Βασιλόπουλος και οι 22χρονος Σκεντέρας, Λένγκα και Καλλικάντης .»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply