Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαλάνδρι-Χαραυγιακός 1-3

Published

on

Μεγάλη νίκη που του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια πανηγύρισε ο Χαραυγιακός επικρατώντας με 3-1 στο Χαλάνδρι της ομώνυμης ομάδας.

Μετα από ένα μοιρασμένο παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος όπου και προηγήθηκαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Βενάρδου, ο Χαραυγιακός ανέβασε στροφές στην επανάληψη και σπουδαίο ρόλο έπαιξε η είσοδος του Παρασκευόπουλου. Ο νεαρός άσος στο 57′ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 με αποτέλεσμα να αλλάξει η ψυχολογία των νερατζούρι. Το 57′ ο Καλλιμάνης έκανε το 1-2, με τον Κασσιανό στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κανέλλος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Μολφέσης, Γκώνος (77′ Βαρώνος), Δαρδαμανης, Αηδονης, Θανόπουλος, Λουκάς, Κλίμης, Σετάι (68′ Πατσιαβουρας), Νησωτάκης (85′ Χατζηανδρου), Μπλέτσας (60′ Κιουσης), Βενάρδος, Κανέλλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ(Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης) Βακερλής  Ευστ., Μαραγκουδάκης (50′ Παρασκευόπουλος), Ράμμος, Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (80′ Βλάχας) Ρόπας, Καλλιμάνης (80′ Φερεντίνος), Νομικός (70′ Βούζας) Κουντουριώτης