Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαλάνδρι-Σούρμενα 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε το Χαλάνδρι με 2-1 κοντρα στα Σούρμενα επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά αρκετό διάστημα. Οι ‘πράσινοι’ κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού για τα οποία φημίζονται ότι διαθέτουν οι ροσσονέρι και αφού βρέθηκαν σε καλή ημέρα πήραν ένα σημαντικό τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές.

Από την άλλη, τα Σούρμενα δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη κόντρα τον Άγιαξ Ταύρου μένοντας στους 29 βαθμούς και την τρίτη θέση, βλέποντας τον Πανερυθραϊκό με τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη να απομακρύνεται αισθητά

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος, με τους ‘ροσσονέρι’ να αντιδρούν στην επανάληψη ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Μόλςι στο 4′ ο Τζώρτζης με φοβερό φάουλ από τα 36 μέτρα έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν γκολ στο 27′ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Δημογιάννη. Στο 77′ έγινε το 2-0 με τον Α. Κατσιούλη ενώ 2 αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού στην αρχή της φάσης ο διαιτητής, Γκάμαρης υπέδειξε χέρι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90+1 με τον Γιαννόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Κώστα Ρούπτσου νίκησε ήταν πριν από περίπου δυο μήνες, όταν στις 19 Νοεμβρίου είχε επικρατήσει εκτός έδρας του Καματερού.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Νικολάου, Φωτάκης, Φελέκης, Μαράνος (63′ Βέρρας), Καρακάσης, Κανέλλος, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης, Τζώρτζης (85′ Κόντος), Καγιώρης (82′ Λειβαρτζινός)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος) Καπακτσόγλου, Μετλίου, Πρέκας, Ακριτίδης (20′ λ.τρ. Κορκολής), Γιοματάρτης (63′ Ζιώγας), Μπουγιούκος, Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Πασάς (28′ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Δημογιάννης.