Connect with us

Uncategorized

Χαλάνδρι – Άγιος Δημήτριος 1-2

Published

on

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 2-1 σημείωσε ο Άγιος Δημήτριος στο Χαλάνδρι επί της τοπικής ομάδας  που επέστρεψε στην φυσική της έδρα..

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 3’ ο Γεωργουδάκης σημείωσε το 1-0. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ καθώς έξι λεπτά αργότερα ο  Κυριάκης έφερε το ματς στα ίσια (1-1)

Το τέρμα που έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην «Μπάρτσα» σημείωσε στο 65’ ο Μανιάτης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην συνέχεια για την ισοφάριση αλλά έπεσαν επάνω σε έναν πολύ καλό  Ρουμπή που δεν επέτρεψε άλλη παραβίαση για την εστία του.

Στο τέλος  το ματς πήγε στην δύναμη και ανάγκασε τον ρέφερι  Μπαϊρακτάρη να αποβάλει τον Καραγιάννης στο 85’ με  δεύτερη κίτρινη καθώς και τον Ντούνη στο 95’ με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Νικολάου Σ., Δημητρακόπουλος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Βακερλής, Λαζάρου, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Γεωργουδάκης, Μωυσιάδης (62′ Φραντζέσκος), Κεμαβόρ (76′ Πατσιαούρας), Κατσιούλης (70′ Σκούμας), Σπανός.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ρουμπής, Φοιρός, Πετράκης, Κυριάκης, Ντούνης, Αδαμίδης, Μανιάτης (93′ Μπάμπαλης), Σινοβάρφι, Καρζής (75′ Γκίκας), Νούλας, Καραγιάννης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply