Connect with us

4ος Όμιλος

Χαιρέτησε ο καπιτάνο της Προοδευτικής!

Published

on

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Προοδευτική ο Παναγιώτης Ζίζηλας τάχθηκε και με το παραπάνω αποτελώντας δικαίως τον αρχηγό των ‘βυσσινί’. Η προσωπικότητα του, ο χαρακτήρας του εντός και εκτός γηπέδου και οι ικανότητες του συνδυάστηκαν με μεγάλες επιτυχίας για το σύλλογο του Πειραιά όπως η επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες και οι κατακτήσεις δυο Κυπέλλων ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και η περσινή πορεία στην Γ’ Εθνική.

Παρ’ όλα αυτα μετά από τέσσερα χρόνια ο αρχηγός αναμένεται να αποχαιρετήσει τη Βασίλισσα του Πειραιά αφού επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να μην μπορεί να μετέχει στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο ίδιος μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας τόνισε:

Η Προοδευτική ήταν, είναι και θα είναι μια ομάδα που θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Βιώσαμε σημαντικές στιγμές με το σύλλογο όμως δεν μπορώ να συνεχίσω. Ο νέος προπονητής θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά πρότυπα λειτουργίας (πρωινές προπονήσεις) και δυστυχώς δεν δεν μπορώ να ακολουθήσω. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τη διοίκηση του κ. Λεμονή η οποία θεωρώ ότι έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει την ομάδα εκεί που αξίζει. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και εύχομαι στην Προοδευτική καλή συνέχεια’.