Connect with us

5ος Όμιλος

Χαιρέτησαν έξι στον Κισσαμικό

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κισσαμικός μέσω της οποίας επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τους Ανιάγμε, Βλαχάκη, Κουμπρόγλου, Ψυχουντάκη, Κόντι και Βαρδάκη. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις
Καλή συνέχεια, “Γρηγόρη”
Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γκρεγκουάρ Ανιάνγκμε αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά του στον Σύλλογο.
Ο “Γρηγόρης”, ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα, τίμησε τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος από το 2010 (με εξαίρεση μία σεζόν όπου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Δ’ Εθνική). Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ολοκλήρωση συνεργασίας με ΒλαχάκηΟ Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Βλαχάκη, ο οποίος συνέβαλλε σημαντικά κατά την τριετή παρουσία του στον Σύλλογο, στις ανόδους σε Δ’ και Γ’ Εθνική. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ανακοίνωση Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Ψυχουντάκη, Αλέξη Κουμπρόγλου, Μιχάλη Βαρδάκη και Γιάννη Κόντη, για την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας τους.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply