Connect with us

stoplekto

Χάος στον Αργοναύτη . Κρίσιμη Γ.Σ αύριο

Published

on

Σε μια από τις χειρότερες καμπές της ιστορίας του βρίσκεται ο Αργοναύτης που είναι ουσιαστικά «ακέφαλος». Η διοίκηση του Παναγιώτη Κούβαρη που διαδέχτηκε πρόσφατα την προηγούμενη του Δημήτρη Καρβούνη ,δεν συνεχίζει αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι τεράστια .

«Δεν πάει άλλο » δήλωσε ο κ. Κούβαρης , ενώ ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Βλαχοκάκαβος που αποχωρεί επίσης παρακαλεί με δήλωση του τους παλαίμαχους της ομάδας να σταθούν δίπλα στον Αργοναύτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να βρουν άμεσα λύσεις .« Αυτή η ομάδα πρέπει να παραμείνει στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο » τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία του συλλόγου ώστε βρεθεί  άμεση λύση για την ομάδα .

«Θα πρέπει να σταματήσουμε αυτό το τσουνάμι που ταλαιπώρησε όλο αυτόν τον καιρό την ομάδα » δήλωσε ο κ.  Ηλίας Παπαδόπουλος ένας από τους λίγους πιστούς παράγοντες που είναι κοντά στην ομάδα , όλα αυτά τα χρόνια .

  • Και σαν να μην έφταναν αυτά ήλθε και το γεγονός με τον αγώνα της Κυριακή , όπου διακόπηκε το παιχνίδι με την Αμφιάλη εξ αιτίας της ενέργειας του ποδοσφαιριστή Δήμου Ζηλάκου σε βάρος του διαιτητή Λυτρίβη .

Για το γεγονός αυτό   ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε :

«Καταδικάζουμε ασφαλώς την κίνηση του παίκτη μας . Αλλά θεωρούμε ότι ο διαιτητής έκανε λάθος να διακόψει τον αγώνα αρκετά λεπτά μετά το συμβάν.  Γιατί δεν το διέκοψε αμέσως;»