Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φύτρος: Όσοι καλλιεργούν το κακό γύρω από την ομάδα θέτουν τον εαυτό τους εκτός Χαραυγιακού

Published

on

Με ανακοινωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Χαραυγιακού, Μανώλης Φύτρος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα καταφέρει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική μετά από προσπάθειες που γίνονται ενώ άφησε αιχμές για εκείνους που όπως τόνισε κάνουν κακό στο σύλλογο οι οποίοι θα απομακρυνθούν και θα κατονομαστούν. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Βρισκόμενοι σε αναμονή των αποφάσεων για την πιθανή δικαίωση μας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική και λόγω της έλλειψης αγωνιστικής δράσης διαπιστώνω ότι υπάρχει ένταση στην παραφιλολογία για τη λειτουργία της ομάδας και για την προσφορά καθενός από τους συντελεστές αυτής.

Εχω να δηλώσω ότι εγώ και οι άμεσοι συνεργάτες μου στηρίζουμε για την προσφορά στην ομάδα όλους όσους συνέτηναν σε αυτήν. Τον προπονητή Μ. Χατζηαλέξη, τον γυμναστή Π. Βοιδονικόλα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Ε. Συρίγο, τον Γενικό αρχηγό Μ. Δαλκαφούκη τους εφόρους και τους παίκτες της ομάδας.

Τέλος μαζί θα κάνουμε την αποτίμηση της φετινής χρονιάς και θα δρομολογήσουμε τις εξελίξεις για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Κάθε άλλη φωνή που ακούγεται αντίθετη με τα παραπάνω μόνο κακό κάνει στην ομάδα και όσοι τα καλλιεργούν θα αποκαλυφθούν. Εχουνε δε θέσει τον εαυτό τους αυτοδικαίως εκτός του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ Α.Ο.Η.