Connect with us

stoplekto

‘Φόρτωσε’ τα δίχτυα ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Published

on

Εντυπωσιακός ήταν στην έδρα του ο Φωστήρας Ηλιούπολης, ο οποίος επικράτησε με το εκκωφαντικό 5-0 του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ ήθελαν να χαλαρώσουν μετά την απρόσμενη ήττα από την Πεύκη και ξέσπασαν πάνω στο σωματείο της Β’ ΕΠΣΑ. Μόλις στο 4′ ο Φάρος εκμεταλλεύτηκε την έμπνευση του Νίκου Ασωνίτη και άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής. Στην συνέχεια του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Παύλου Κυριακουλέα ανέβασαν την απόδοση τους και πέτυχαν το 2-0 στο 53′ από σέντρα του Φάρου και κεφαλιά του Μπακιρτζόγλου. Στο 62′ ο Νίκος Ασωνίτης τσίμπησε την μπάλα από τον πορτιέρο Καπάνταη και πλάσαρε για το 3-0, ενώ στο 69′ το δυνατό σουτ του Μπαρδάκη βρήκε στόχο για το 4-0. Το τελικό 5-0 ήρθε από τον Χρήστο Φάρο στο 78′ που με λόμπα κρέμασε τον τερματοφύλακα των ‘κυανόλευκων’ κλείνοντας όμορφα το σκορ-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Π., Χρυσάφης Χ., Κοκόρης Η.

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης (74′ Γιαννούτσος), Χρήστου, Σάχου, Μηλιαράκης (46′ Καφαντάρης), Νάσκο, Μπαρδάκης, Μπακιρτζόγλου, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Φάρος, Σπυρόπουλος (27′ λ.τρ. Λεπτάκης).

Ατρόμητος (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Αλ-Ουρεικάτ, Κλιάς, Δρόσης Ο., Παντέλογλου, Νίκα, Λαγός (50′ Χάλας), Μαυρομματάκης, Αρματάς (50′ Πουλάκης), Δρόσης Κ. (75′ Τσίνιβιτς), Μπέκος.