Connect with us

Uncategorized

Φωστήρας-Πεύκη 4-1

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Φωστήρας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πεύκης και με την άνετη νίκη του με 4-1 να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον “Φονεα” ήταν ο Σίμωσης που σημείωσε δυο γκολ (17′), με τους γηπεδούχους να έχουν προηγηθεί με τον Πρίκα (8′). Ο Νίκος Χαρίτος (28′, 70′) επίσης είδε το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ, με τον Τσεπελέ να μειώνει στο 79′ σε 4-1.

Στο 38’ ο Ρόκκας είχε δοκάρι, όπως και στο 74’ ο Καραγιάννης, ενώ στα τελευταία τρία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες γιατί τραυματίστηκε ο Ανδρέου και είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Νάστος, Κόπελλας, Τσώνης, Μπιταξής, Ρόκκας, Στρίγκας (59 Κουτσούμπας), Παπανικολάου, Σιμώσης (76’ Γεροκωνσταντής), Χαρίτος (46’ Κοσμίδης), Πρίκας (46’ Δρόσης).

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Τζελάι (53’ Μακρυνικόλας), Παππάς (46’ Καραγιάννης), Ξιαφέρι, Ανδρέου, Λάμπι (75’ Τσεπέας), Πέτσης, Πετράκης (11’ λ.τ. Αναστασίου), Ρώσσι, Κοντογιαννόπουλος.