Connect with us

8ος Όμιλος

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Ερμής Ζωνιανών

Published

on

Την Κυριακή η ομάδα μας έδωσε ένα κρίσιμο αγώνα και κατάφερε με περίσσια θέληση να σταθεί όρθια και να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, που διαθέτει αξιόλογο σύνολο και το έχει αποδείξει.

Παρ” ολα αυτά η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αφού κατόρθωσε με τις υποδείξεις της να μην δώσει στην ομάδα μας αυτό που δικαιούνταν βάση απόδοσης στο γήπεδο.

Στο 46′ του β” ημιχρόνου δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λεματιερ, από τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού, Κοντοπίδη, σε μια φάση που συγχρόνως είναι και αποβολή ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με προβάδισμα δυο τερμάτων (εκείνη τη στιγμή του σκορ ήταν 1-2). Στη συγκεκριμένη φάση μάλιστα ακόμη και πιο ο ένθερμος φίλος της αντίπαλης ομάδας θα σφύριζε την εσχάτη των ποινών.

Λίγο αργότερα δεν υπέδειξε νέο πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής πάνω στον Ηλιόπουλο, ενώ, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβγαινε μόνος του απέναντι από το αντίπαλο τέρμα στο 72′ υποδείχθηκε -χωρίς λόγο και αιτία- υπαίτιος για επιθετικό φάουλ και ενώ είχε τη μπάλα στα πόδια χωρις καν να μαρκάρει.

Καλό θα είναι η ΚΕΔ να είναι περισσότερο προσεκτική στους ορισμούς των διαιτητών σε κρίσιμα ματς που καθορίζουν το μέλλον ενός συλλόγου στην κατηγορία.0

Σήμερα είμαστε εμείς αυτοί που αδικηθήκαμε και δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε από την ανικανότητα ενος διαιτητή να εφαρμόσει τους κανονισμούς και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξει νέα ομάδα που θα αδικηθεί εάν δεν υπάρχουν διαιτητές αξιόλογοι που θα έχουν το σθένος να σφυρίξουν τέτοια παιχνίδια.

Εφόσον οι διαιτητές κρίνονται ακατάλληλοι πρέπει να πηγαίνουν στα σπίτια τους.

Είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία που δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα, με έξοδα, που προκαλούν ίλιγγο.

Δεν ανεχόμαστε από κανέναν κο. Ατσικνούδα (ΣΔ Δωδεκανησου) να παίζει με το κόπο μας και τη νοημοσύνη μας.

Υ.Γ. Θα πρέπει οι υγιείς σκεπτόμενοι να βοηθούν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και θα πρέπει οι εμπνευστές των στιγμιότυπων του Κυριακάτικου αγώνα (Ερμής Ζωνιανών-Ηλυσιακός) να αναθεωρήσουν και να προσθέσουν τις επίμαχες φάσεις για να ενημερωθεί ο κόσμος και να κρίνει ποια ήταν η πραγματική εικόνα του αγώνα. Διότι διαιτητές όπως ο κο. Ατσικνούδας, προσβάλουν το ποδόσφαιρο.