Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φωνάζει για τη διαιτησία η Ελευθερούπολη-Παραιτήσεις μελών της διοίκησης

Published

on

Βράζει η Ελευθερούπολη με τη διαιτησία του Τσουκαλα και του παρατηρητή του αγώνα κ. Μυτιληναίου. Έθεσαν την παραίτηση τους, στη διοίκηση, ο πρόεδρος, Θοδωρής Δουρίδας, ο γενικός αρχηγός .Δ Δρυμωνίτης και ο επι χρόνια πρόεδρος της ομάδας Θ. Γαρίδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες κακές διαιτησίες που αντιμετωπίζει η Ελευθερούπολη τη φετινή χρονια. Ο κ. Θοδωρής Δουρίδας μας δήλωσε τα εξής:

Είμαστε πιο πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα και ο κάθε βαθμός που έχουμε οφείλεται στην αξία και στην προσπάθεια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας μέσα στο γήπεδο. Δεν γίνετια να χαλάσουμε τα σπίτια μας ή να γινόμαστε γραφικοί κάθε εβδομάδα. Ο διαιτητής κ. Τσουκαλάς αό το πρώτο λεπτό μας ‘έδειξε’ πολλά πράγματα: Κίτρινη κάρτα στο 2′ στο στόπερ, στο 70′ έδειξε δεύτερη στο στοπερ, ισον κόκκινη για φάουλ που είδε μόνον αυτός. Τα συνεχή σφυρίγματα δεν μας άφησαν να βγούμε πάνω από τη σέντρα μετά το 0-2 και το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο τέλος δείχνοντας 4′ καθυστερήσεις και κρατώντας 7′ , με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε στο 97 λεπτό.

Ο δε παρατηρητής του αγώνα κ. Μυτιληναίος από το πρώτο λεπτό πήγαινε στον πάγκο της ομάδας μας προκαλώντας ένταση και εκνευρισμό στους πάντες. Απασχολούσε τον Γενικό αρχηγό Δ. Δρυμωνίτη επί ένα ημίχρονο.Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό το ποδόσφαιρο γιατί για εμάς είναι χόμπι και όχι επαγγελμα. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Χαλανδρίου για το αθλητικό παιχνίδι όπως και την άψογη φιλοξενία στην ομάδα μας.