Connect with us

stoplekto

Φτερά η BMW του Λουτσιάνο

Μέρα μεσημέρι έκλεψαν το ΙΧ του Λούτσι

Published

on

Θύμα κλοπής και μάλιστα μέρα μεσημέρι σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης της Μυτιλήνης έπεσε ο διάσημος πρώην Βραζιλιάνος άσσος του Ολυμπιακού και πολλών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και προπονητής σήμερα της ΑΕΛΚ, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, όπως αποκαλύπτει το sportlesvos.gr.
Άγνωστος την Τετάρτη το μεσημέρι, βλέποντας την πολυτελή BMW του Λούτσι σταθμευμένη με αλάρμ (!) στο πλάι του δρόμου της Ελευθερίου Βενιζέλου, μπήκε ανενόχλητος μέσα στο αυτοκίνητο το πήρε και έφυγε μπροστά στα έκπληκτα του Βραζιλιάνου τεχνικού!
Ο “Λούτσι” σοκαρισμένος είδε το αυτοκίνητό του να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξω από το γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών του Γιάννη Μανούσου και έσπευσε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τη θρασύτατη κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο Λουτσιάνο μέσα στο αυτοκίνητό του, είχε πολύ σημαντικά προσωπικά του έγγραφα, αρκετά χρήματα μέσα σε ένα τσαντάκι καθώς και πιστωτικές κάρτες.

Ο δράστης όπως είναι φυσικό καταζητείται από την αστυνομία με τις αρχές να θεωρούν πάντως απίθανο το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να έχει προωθηθεί εκτός νησιού. Ωστόσο μέχρι και τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, δεν έχει εντοπιστεί το πολυτελές αυτοκίνητο πουθενά…

Πηγή:Sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply