Connect with us

8ος Όμιλος

Φραγκουλάκης: “Συνδυάζουμε εμπειρία, νεανικό στοιχείο και αποτελέσματα”

Published

on

Από την περσινή χρονιά κιόλας, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, αποτελεί τον φυσικό ηγέτη του Ηροδότου αφού με την προσωπικότητα του και την αγωνιστική συμπεριφορά που βγάζει εντός γηπέδου, ο πρώην άσος του ΟΦΗ ανεβάζει επίπεδο την ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό.

Στη χθεσινή μεγάλη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’, ο ‘Φράγκι’ ήταν από τους MVP του αγώνα και ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την τεράστια σημασίας νίκη που πέτυχε η ομάδα του που φιγουράρει μόνη πρώτη έχοντας αποκτήσει και διαφορά.

Ο ίδιος αναφερομενος στο ματς τόνισε

“Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με τη βαθμολογική θέση που είχαμε έπρεπε να δείχναμε ότι αξίζαμε που βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση και το θετικό είναι ότι τα καταφέραμε”.

Ερωτηθείς εάν αλλάζει ο στόχος του Ηροδότου πλέον, ο έμπειρος μέσος είπε

“Δεν θα έλεγα ότι αλλάζουν οι στόχοι μας. Ο δικός μας στόχος ήταν σε αυτό το δύσκολο όμιλο μια γρήγορη σωτηρία. Από εκεί και περα παιχνίδι με παιχνίδι περνάμε καλά και υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα. Δεν θα αλλάξουμε στόχο και σκέψη. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ήδη στο μυαλό μας βρίσκεται ο αγώνας με τον Φωστήρα”.

Σε ερώτηση για το που οφείλεται η πορεία του Ηροδότου, ο αρχηγός της ομάδας δήλωσε

“Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλή. Υπάρχουν θετικά στοιχεία που βγαίνουν στο γήπεδο. Συνδυάζουμε την εμπειρία με το νεανικό στοιχείο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει καλό σύνολο.

Για τα δεδομένα της κατηγορίας αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται από τα αποτελέσματα που σημειώνουμε”.