Connect with us

4ος Όμιλος

Φραγκουλάκης: “Να βοηθήσω και του χρόνου τον Ηρόδοτο”

Published

on

Η ποιότητα του είναι κάτι που δεν χωρά αμφισβήτηση αφού πρόκειται ίσως για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηροδότου αλλά και γενικότερα στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης για δεύτερη συνεχή χρονιά πανηγύρισε το τίτλο του πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας από τη Νέα Αλικαρνασσό και ο ίδιος με την ηγετική του παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία των ‘μπλε’ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο ΕΠΣΗ και Κύπελλο Ερασιτεχνων.

Στον αγώνα με την Ελπίδα Σκουτάρεως, ο ‘Φραγκι’ ξεχώρισε και ο ίδιος μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στη νέα- σπουδαία – επιτυχία που πέτυχε η ομάδα του λέγοντας: “

Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που αποτελούσε και τον πρώτο στόχο από την αρχή της σεζόν. Είναι ό,τι καλύτερο να κερδίζεις ότι τίτλους βρίσκεις μπροστά σου και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Ήταν κάτι που το θέλαμε και πιστεύω το κατακτήσαμε δίκαια’.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο Ηρόδοτος θα έχει ανάλογη πορεία στη νέα κατηγορία που θα συμμετάσχει ο πρώην άσος του ΟΦΗ δήλωσε:

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όραμα για τον Ηρόδοτο και πιστεύω ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε και τη νέα σεζόν να δημιουργήσουν ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος του συλλόγου και στη Γ’ Εθνικη. Από εκεί και πέρα, σίγουρα η φετινή χρονιά ήταν ονειρική για την ομάδα αλλά πρέπει να την αφήσουμε πλέον πίσω αφού η επόμενη κατηγορία είναι σαφώς και πιο δύσκολη’.

Σε ερώτηση για το αν επιθυμεί ο ίδιος να παραμείνει στο σύλλογο, ο Φραγκουλάκης πρόσθεσε: Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν και πιστεύω ότι μετά θα έχουμε όλο το χρόνο για να μιλήσουμε. Πέρασα ένα χρόνο στην ομάδα και οι στιγμές που βίωσα ήταν μόνο ευχάριστες και πιστεύω ότι θα βρίσκομαι και του χρόνου εδώ και μπορέσω να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Ηρόδοτος να φτάσει και πάλι ψηλά.