Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Φρέναρε τον Μανδραϊκό ο Πυρρίχιος….1-1 και “φωτιά” στο πρωτάθλημα

Published

on

Τεράστια βαθμολογική απώλεια για τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό, καθώς έμεινε στο 1-1 στη Γκορυτσά με τον ψυχωμένο Πυρρίχιο και πλέον η υπόθεση άνοδος έχει πάρει «φωτιά». Αντίθετα για τους γηπεδούχους αυτός ήταν ένας πολύτιμος βαθμός στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Ο Πυρρίχιος πήρε το προβάδισμα με τον  Παπαδόπουλο στο 33’. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την μονόπλευρη υπεροχή τους και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 68’ με τον νεοεισελθέντα Μονέ.  Μετά την επίτευξη του γκολ του Μανδραϊκού, ο πολύ καλός διαιτητής Μεντής έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι φίλαθλος χωρίς διακριτικά, αλλά που κατά τη διάρκεια του αγώνα υποστήριζε τον Πυρρίχιο κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για δύο λεπτά. Με την παρέμβαση του παρατηρητή του αγώνα ο φίλαθλος απομακρύνθηκε και η  αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Τριανταφυλλίδης(77’ Κυριαζίδης), Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής, Πιπερίδης, Ερμπαλίδης(83’ Τσούλφας), Πιπερίδης, Σότα(58’ Δανηιλίδης), Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος(89’ Λαζαρίδης).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης, Θεοδωρόπουλος, Καμπάσης, Σταυρόπουλος(87’ Κούστας), Τύρπος, Μπούσης, Βούκα(65’ Τοπτίδης), Χόρβατ(76’ Τούσης), Ιβάνοβ, Λελούδας, Γκίνης(55’ Μονέ).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ