Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φουλ για πρόκριση και Γ’ Εθνική το Κερατσίνι

Published

on

Το σύνθημα για νίκη-πρόκριση επί της Ελπίδας Σκουτάρεως, η οποία θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, έδωσε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Πειραιά αναφερόμενος στο σημερινό αγώνα των Σερρών δήλωσε : «Όλοι μας είμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, αφού αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα για την οποία έχουμε συλλέξει πληροφορίες. Ανυπομονούμε για το εν λόγω ματς, αφού ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει προ των πυλών της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι εκτιμώ ότι εφόσον ακολουθήσουμε το πλάνο και την αγωνιστική μας φιλοσοφία έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος και όπου βγει  »

*Στην αποστολή που ταξίδεψε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη  και από κει οδικώς για τις Σέρρες μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Βαγγέλης Γκιάτης, Αντώνης Κουρκούτης και Βασίλης Μαναριώτης η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή .