Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φουλάρει για τίτλο ο φοβερός και τρομερός Ολυμπιακός Λιοσίων, 2-0 τους Τράχωνες

Published

on

Ίσως κανένας ή μάλλον για να ακριβολογούμε λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ τη φετινή σεζον μιας και μόλις περυσι πανηγύρισε την επιστροφή του στα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η εξαιρετική ομάδα του Λάκη Σμυρνή ωστόσο επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στέλνει μήνυμα στους μνηστήρες και διεκδικητές της 1ης θέσης ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν των Τραχώνων με 2-0 και εκμεταλλεύτηκαν την ήττα των Αγίων Αναργύρων, βρισκόμενοι πλεόν μόνοι στην κορυφή.

Στο 32′ ο αρχηγός των γηπεδούχων, Τριανταφυλλίδης με φάουλ έκανε το 1-0, με τον Γκαβζίδη στο 44′ με εκπληκτικό σουτ στο ‘Γ’ να κάνει το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Από την άλλη, οι Τράχωνες είχαν τις στιγμές τους με τον Πασά και Ρόκο με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λάκης Σμυρνής) Αδαμόπουλος, Καπλάνης (57 Τεννές), Φραγκόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Καραμπίνης (46΄ λ.τρ. Κοτούλιας), Σπίνος (46′ Αθανασόπουλος), Πατέλης, Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Μουκίδης (72′ Λεβεντέλης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας) Δράμπαλης, Βαρέσης, Τσολάκος, Ζυγοκώστας (62′ Ρεσούλης), Προμπονάς (80′ Φούφας), Τσώνης, Τσουμάκας (46′ Αυγέρης), Μπιμάι (75′ Κουτσουβέλης), Ρόκο, Πασάς, Φατσέας.