Connect with us

stoplekto

«Φορμαρισμένα» τα Πετράλωνα, 3-0 τον Πανθησειακό

Published

on

Από νίκη σε νίκη βαδίζουν τα Πετράλωνα που επικράτησαν 3-0 του Πανθησειακού στο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος». Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου φαίνεται ότι «ξόρκισε» τον κακό δαίμονα του Νοεμβρίου και ετοιμάζεται να κλείσει το 2016 στη τριάδα. Ήδη ισοβαθμεί στη τρίτη θέση παρέα με Θύελλα Αγίου Δημητρίου και ΑΟ Ιλίου έχοντας 24 βαθμούς, έναν πόντο πίσω από τη δεύτερη Αρμενική και δύο πίσω από την πρωτοπόρο Τερψιθέα. Όσο για την ομάδα του Θησείου που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, συνεχίζει ουραγός αριθμώντας μόλις πέντε πόντους. Το σκορ άνοιξε με το «καλημέρα» ο Καρούμπαλης και στο 71’ ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι από τον Κοράκι. Ο Ρόκο ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-0 και στο 90+2’ ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε (και) το τελικό 3-0 με κοντινό πλασέ.

Εξαιρετική διαιτησία από τους Γουρέλη Π., Ρέντζελο Θ. και Κούλη Δ.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Δρόσος, Βέλλης, Κωνσταντίνου (79’ Παγίδας), Ντουλές, Παπαδάκης (72’ λ.τρ. Κυφωνίδης), Χατζημιχάλης, Καρούμπαλης, Μουσάι, Γερακάρης (64’ λ.τρ. Ρόκο), Μινάι, Λεβέντης.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Πάλλης): Τσαλίκης, Κοράκι, Γκανάς (62’ Μιχελιδάκης), Κορφιάς, Κραββαρίτης, Βασιλειάδης (60’ λ.τρ. Γεωργακάκος), Αλεξόπουλος, Καζαντζής, Γκύρτης, Αλιμάρας, Κόικας (79’ Αθανασόπουλος).