Connect with us

stoplekto

Φοβερός ο ΑΟ Καραβάς 3-0 τον Ερμή και  στον τελικό του Κυπέλλου….

Published

on

Εκρηκτικός ο ΑΟ Καραβάς σάρωσε με 3-0 τον απογοητευτικό Ερμή Κορυδαλλού και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι νικητές πήραν από τη  αρχή τα ηνία του αγώνα απέναντι σε ένα αντίπαλο που ποτέ δεν μπήκε στο παιχνίδι .

Στο 12’ ο Λίμα εκτέλεσε κόρνερ  από δεξιά και ο Μπεσού με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και στο 32’ «ζευγάρωσαν »  τα τέρματα τους . Μετά από σέντρα του Λίμα ο Φούντας με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0 .

Η αντίδραση από τον Ερμή δεν ήλθε και στο 62’ ήλθε η «χαριστική βολή ». Αυτή την φορά ο Λίμα δεν ήταν δημιουργός , αλλά εκτελεστής .Με πλασέ εκμεταλλευόμενος την εκπληκτική  ενέργεια και σέντρα από αριστερά του Χατζηπαναγιώτη.

Προσεκτική και με σωστά σφυρίγματα η διαιτησία  του Μπαλαχούτη . Ευνοήθηκε βέβαια από το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε δύσκολες φάσεις.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κουμεντάκος( 59 λ.τρ. Μουλίδης), Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος, Μπιλιμπάσι( 75’ Τάνκας ), Ρηγούτσος( 60’ Λουκά) , Χατζηπαναγιώτης , Μπεσσού , Φούντας ( 85’ Μελάς ) Λίμα .

ΕΡΜΗΣ :Ασημέλης, Αγγέλου( 61’ Γκοντόλια) , Μανωλιάς, Λαζάκης, Φέκος, Σταθινάκης , Τζανιδάκης, Γιαννακόπουλος ( 46’ Αυγέρης) Σάμιος, Λεβέντης ( 72’ Στακάι) Κίτσιος .