Connect with us

6ος Όμιλος

Φιλικό με το Αιγάλεω το Κερατσίνι

Published

on

Eπιστροφή στις προπονήσεις για το Κερατσίνι ,μετά το ρεπό της Τετάρτης. Με τους “Ροσονέρι” να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις  ελέω ρεπό ,αλλά να δίνουν φιλικό στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής απέναντι στο Αιγάλεω στο “Μαυροθαλασσίτης”.

Τα προβλήματα για τον προπονητή, Βασίλη Σπάθα ακούν στα ονόματα των  Ντούλια και Μπερνιδάκη.  Ο πρώτος έκανε ατομικό και σήμερα σε ένα κομμάτι της προπόνησης  για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με το διάστρεμμα ,ενώ ο Μπερνιδάκης συνεχίζει την θεραπεία του.
Στόχος αμφότερων, είναι να προλάβουν να είναι έτοιμοι  για το παιχνίδι  με το Διαγόρα στο “Σαλπέας”, ούτως ώστε   η ομάδα να παραταχθεί πλήρης σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για το Κερατσίνι στο θέμα παραμονής.
Οσον αφορά το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα να έχει ένα απόλυτα ανταγωνιστικό αντίπαλο που στον όμιλο του πάει πολύ καλά και είναι στην πρώτη θέση, ενώ ενδιαφέρον θα έχει η “κόντρα” του Γιώρα νυν τερματοφύλακα του Κερατσινίου με την παλιά του ομάδα, όπως και του Νιλς Ψυχογιού που παίζει στο Αιγάλεω ,αλλά πέρυσι με το Κερατσίνι κατέκτησε τα πάντα ,όντας ο παίκτης της χρονιάς.