Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Φιλικό: Ιπποκράτης – Δύναμη Ασπροπύργου 3-7

Published

on

Θετικό το πρώτο δείγμα για την Δύναμη Ασπροπύργου, η οποία στο πρώτο της φιλικό επικράτησε εύκολα με 7-3 του Ιπποκράτη στο Περιστέρι. Αν και τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Γεωργιάδη είναι ακόμη βαριά λόγω της προετοιμασίας του συλλόγου, οι μοβ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.
Στο 7ο λεπτό ο Γιώργος Λαμπρινάτος βρήκε τον Τάσο Λακάι με μπαλιά 40 μέτρων, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρο. Δέκα λεπτά αργότερα, δράστης και πάλι ο Τάσος Λακάι, με τον αδερφό του Μάριο να του σερβίρει έτοιμο γκολ.
Στην ακριβώς επόμενη φάση, το βαρύ πυροβολικό της Δύναμης, Τάσος Λακάι, όπλισε από τα 35 μέτρα στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ιπποκράτη. Ασταμάτητη η Δύναμη κέρδισε πέναλντι με τον Κουσίδη, πέναλντι που μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Συμεωνίδης. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κόουτς της Δύναμης έκανε αρκετές αλλαγές, με τους γηπεδούχους να μειώνουν μέσα σε λίγα λεπτά σε 4-2. Στο 64ο λεπτό ο Συμεωνίδης ξέφυγε από την αντίπαλη άμυνα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 5-2, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ιπποκράτης μείωσε σε 5-3.
Το τελικό 7-3 διαμόρφωσε με δύο προσωπικά τέρματα, ο Αλέκος Σοϊλεμεζίδης στα τελευταία λεπτά της φιλικής αναμέτρησης.

Δύναμη: Σιδηρόπουλος, Δανιηλίδης, Ιωακειμίδης, Λαμπρινάτος Γ., Τιρεκίδης, Κοντουράρου, Λακάι Μ., Σοϊλεμεζίδης, Λακάι Τ., Συμεωνίδης, Κουσίδης
Αγωνίστηκαν και οι: Κεσανίδης, Κομμιώτης, Εριχίδης, Μπουλτουρτζίδης, Πεχλιβανίδης, Κεσίδης, Αδελφόπουλος, Ύλλι, Τσιλιγκερίδης,
Σωκράτης Κεσανίδης