Connect with us

stoplekto

Φιλικό: Ασπρόπυργος – Απόλλων Ποντίων 4-1

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Ασπροπύργου η Ένωση Πανασπροπυργιακού  επικράτησε με 4-1 του νεανικού Απόλλωνα Ποντίων.

Οι γηπεδούχοι σαφώς ανώτεροι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Στεφανίδη και στο 15′ ο Τσεβάς σημείωσε το 2-0, στο 33′ ο Κουσίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μεϊμαρίδη τρία λεπτά αργότερα να κάνει το 4-0

Οι Πόντιοι φανερά κουρασμένοι από τις συνεχείς προπονήσεις και με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, (αξίζει να σημειωθεί ότι την φετινή μεταγραφική περίοδο απέκτησαν πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 18 χρονών), μείωσαν με τον νεαρό Κώστα Σερταρίδη στο 85′ με ψηλοκρεμαστό σουτ σε 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα .

Ασπρόπυργος (προπονητής  Kώστας Κρασώνης) :  Βανδώρος, Ατματζίδης, Φραγκόπουλος, Βάσης, Στεφανίδης, Νάκας, Γεωργιάδης, Κουσίδης, Μεϊμαρίδης, Καλογρίδης, Τσεβάς

Αγωνίστηκαν και οι:  Κατσούλας , Μάμας,  Παναγιώτου, Ντάριο, Τεπετίδης, Τσιανάκας

Απόλλων Ποντίων (προπονητής Λάμπης Λιαιλίας):  Σανδαλίδης, Χιονίδης Κ, Καμενίδης, Εραλίδης, Μιχαηλίδης, Μπαιράμοφ, Κατσίκης, Χιονίδης Γ, Αθανασιάδης, Καλίδης, Σιδηρόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Κεσώφ, Γιαλαλίδης, Παπαδόπουλος Η. Γκαβτζίδης, Σερταρίδης Κ, Καγκελίδης, Εφραιμίδης, Χιονίδης Γ, Σαμσίδης, Τσάκλωφ.