Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΦΙΛΙΚΟ: Χαϊδάρι-Αγία Ελεούσα 3-1

Published

on

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται το Χαϊδάρι το οποίο επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα την Πέμπτη με 3-1 της Αγίας Ελεούσας. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαδόπουλου έβγαλε αρκετούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι του και απέδειξε ότι θα αποτελέσει για ακόμη μια σεζόν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τα τέρματα για την ομάδα των δυτικών προαστίων τα πέτυχαν οι Σαλαπάτας, Μουρεζίδης ενώ το τρίτο ήταν αυτογκόλ. Το τέρμα της Αγίας Ελεούσας το πέτυχε ο Βιλαντώνης.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Τικταπανίδης, Πολίτης, Μπατής, Αρβανίτης, Παπαγεωργίου, Γυπάκης, Μουρεζίδης, Ρούσα, Καρώνας, Σαλαπάτας, Νικολάου. Έπαιξαν ακόμη οι Χατζηδάκης, Πολιτίδης, Διαμάντης, Χριστούλης, Κοτσολάκος, Ροκάκης, Λέκκας, Καλαμπαλίκης, Μπαιρας.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Ζούκας, Καζάλας, Μωυσιάδης, Πλακάς, Χρυσούλης, Τσολάκογλου, Κακκαβάς, Πολυκρέτης, Καλογερής, Κλωνάρης, Ρούσσος. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Βιλαντώνης, Μπάρμπας, Μιχελής, Γιολδάσης, Νυκταράκης, Μπούσι Κόντος, Λαναράς, Μουστάκης,