Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Ιωνικός-Παναρκαδικός 1-0

Published

on

Με σαφή βελτίωση σε σχέση με το τελευταίο φιλικό ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Παναρκαδικού παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία. ΤΟ συγκρότημα του Λευτέρη Βασιλειάδη έδειξε ότι διαθέτει παρόν και μέλλον αφού έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά. Από την άλλη η ομάδα της Τρίπολης, εμφανίστηκε κουρασμένη σε σχέση με τους Νικαιώτες, παρ’ όλα αυτά ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 18′ ο Ντούλιας.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

15′ Σουτ Βελισάρης από πλευράς Παναρκαδικού η μπαλα περνάει αρκετά μέτρα άουτ αουτ

18′ 1-0 Ο ΙΩΝΙΚΟΣ. Ο Ντούλιας επιχείρησε ένα καταπληκτικό σουτ με τη μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό ‘Γ’ του Μάνου και τον Ιωνικό να γράφει το 1-0.

21′ Σεντρα Αλέξανδρου Καραχαλιου ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ

35′ Ο Αλέξανδρος Καραχάλιος επιχείρησε τη σέντρα όμως η προβολή του Κουλούρη δεν βρήκε στόχο περνώντας ελάχιστα άουτ

42′ Σημαντική φάση για τον Παναρκαδικό. Σουτ του Κοτσιρα από πλεονεκτική θέση με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Παλιγγίνη η μπαλα αουτ

44′ Ο Μπούτας επιχειρεί τη σέντρα, ο Τσόφλιος πήγε να κάνει την προβολή χωρίς να βρει τελικά την μπάλα. Στη συνέχεια ο Κότσιρας σούταρε, η μπάλα έφτασε στον Βελισάρη το σουτ του οποίου απέκρουσε  Παλιγγίνης

56′ Προβολή Κρητικού ο Μανέλης μπλοκάρει σταθερά

62′ Ο Η. Κυριακίδης πήγε να… κρεμάσει τον Μανέλη όμως ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα

70′ Σουτ του Τσαφταρίδη ο Μανέλης διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ

75′ Ο Γεωργακόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ μετά τη σέντρα του Τσαφταρίδη όμως η μπάλα κατέληξε στο πλαϊνό δίχτυ.

85′ Ο Μέντι με ωραία ενέργεια είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ στο σουτ που επιχείρησε

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης (71′ Αρχοντάκης), Τσαφταρίδης (75′ Μιχαλακάκος), Κατσίκιας, Κρητικός, Μιχελής (74′ λ.τρ. Μαριόλης), Ζαφειρίδης (79′ Φωστέρης), Κυριακίδης (82′ Διάκος), Καραχάλιος Α. (58′ Παντελίδης), Ντούλιας (53′ Μέντι), Ρόβας (67′ Αθανασοπουλος), Κουλούρης (48′ Γεωργακόπουλος).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος) Μανος, Πετρόπουλος, Μπούτας , Χατζόπουλος, Καστριτσέας, Μπίσσιας, Κότσιρας, Βελισάρης Τσόφλιος, Καδδάς, Αρδάμης.

Η ενδεκάδα του β’ ημιχρόνου ήταν η εξής: Μάνος (55′ Μανέλης), Γογονάς, Μηλιώτης, Κυριακόπουλος, Μπεντεβής, Δήμος, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Χρήστου, Μέλλος, Γαρυφαλλόπουλος.