Connect with us

3ος Όμιλος

Φιλικη τριάρα η Αμαλιαδα

Published

on

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας ο Αστέρας, επικρατώντας της Νίκης Τραγανού με 3-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας μας Πέτρος Μίχος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Κυριάκος από πέναλτι στο 30΄, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπαρμπαρούσης, σε ανατροπή από τον Κ. Κολοτούρο. Στο 37΄ο Κυριάκος είχε απευθείας κόρνερ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63΄ο Τόρες και ο Κέρι έκαναν μια ωραία κομπίνα, προσποιούμενοι σέντρα σε φάουλ από αριστερά, ο Τόρες άφησε τη μπάλα, οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της Νίκης περίμεναν σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Κέρι με μονοκόμματο βολέ στην κλειστή γωνία, έγραψε το 2-0. Στο 73΄, ο Μαρουκάκης διατήρησε τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, κινήθηκε προς την εστία και με παράλληλο γύρισμα, ο επερχόμενος Τόρες έγραψε το 3-0. Στο 84΄σε κόρνερ του Κέρι ο Μπανούσης στο δεύτερο δοκάρι ολομόναχος έχασε κλασική ευκαιρία, ενώ στο 86΄, ο Τόρες έστρωσε στον Παγώνη ο οποίος έβγαινε μόνος στην πλάτη του, αλλά το πλασέ που έκανε αυτός έφυγε άουτ.

Αστέρας: (Α΄): Τσάμης, Παπαδάκης, Μπουτσικάκης, Κασάπης, Αρβανίτης, Κασνέτση, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης, Λόξας, Κυριάκος, Μπουζούρας- (Β΄) Πασάι, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Κασάπης, Καμπούρης, Μπανούσης, Κασνέτση, Σταθάτος, Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος, Αθανασούλης).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Χ. Κολοτούρος, Ε. Κολοτούρος, Δούλος, Παρασκευόπουλος, Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (Δ. Κολοτούρος, Μπράβος, Κασσιανός, Σαραντούλιας, Γιαννακόπουλος, Σταυρούλιας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply