Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική νίκη στο Δίστομο για το Χαϊδάρι

Published

on

Το Χαϊδάρι συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οι ‘κυανέρυθροι’ θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής αποδεικνύουν ότι μπορούν να πάνε ψηλά ξεπερνώντας, παράλληλα, τα αρχικά προβλήματα της προετοιμασίας με τις απουσίες. Ο Μανώλης Παπαδόπουλος έχει στην διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του και συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία. Επόμενος αντίπαλος, ο ‘νεοφώτιστος’ στην Γ’ Εθνική, Κανάρης Νενήτων από την Χίο, ένα φιλικό που έκλεισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Καραβίτης για την ερχόμενη Πέμπτη (3/9).

Όσον αφορά το φιλικό της Κυριακής, οι παίκτες του ΑΟΧ ταξίδεψαν στην Βοιωτία το περασμένο Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσουν, να ξεναγηθούν στην περιοχή του Διστόμου και να αναμετρηθούν με τον τοπικό Αμβρυσσέα. Οι ‘Χαϊδαριώτες’ επικράτησαν 1-3 δείχνοντας από νωρίς τις ορέξεις τους μπροστά σε αρκετό κόσμο σε έναν αγώνα που ήταν πολύ καλός, είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ ο δραστήριος Καρώνας αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μπέκας ισοφάρισε σε 1-1 από το σημείο του πέναλτι. Έπειτα από τρία λεπτά οι ‘κυανέρυθροι’ ανέκτησαν το προβάδισμα χάρις τον Κοτσολάκο ενώ στο 20′ ο Χριστούλης είχε δοκάρι σουτάροντας δυνατά. Νέο δοκάρι για το Χαϊδάρι με τον Καρώνα στο 48′ μετά από ωραία προσπάθεια και 1-3 τελικά στο 85′ από πλασέ του Σαλαπάτα.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Παπαγεωργίου (10′ λ.τρ. Δημητρακόπουλος), Μπατής, Αρβανίτης, Κοτσολάκος, Χριστούλης, Κασάπης, Σαλαπάτας, Νικολάου, Καρώνας. Στο Β’ μέρος μπήκαν και οι: Καλαμπαλίκης, Μουρεζίνης, Ρούσα, Χρυσαφίδης, Πανταζόπουλος, Πολιτίδης, Γυπάκης, Ροκάκης.